Destin étkezési lehetőségei
Rutherfords 465 | Cím: | 465 Regatta Bay Blvd. Destin, FL 32541 | Telefon: | 850-337-8888 | Fax: | 850-654-6027 | E-mail: | jdubuisson@legendaryinc.com | Web: | www.rutherfords465.com | Ár: | Ebéd: $5.00 - $14.00, vacsora: $17.00 - $42.00 |
Destin egyik legelegánsabb éttermébe látogattam el vacsorázni. Már sokszor hallottam erről az étteremről mivel itt dolgozik a híres szakács Charlie Neuves. Azt állítják róla, hogy mindenkinek össze tudja állítani álmai menüjét. Előre foglaltam asztalt mivel meglehetősen felkapott ez a hely. Az öltöny nem volt kötelező így én is csak hosszúnadrágban és rövid ujjú ingben mentem. Nem volt könnyű dolgom az asztalfoglalásnál mivel az étteremnek több része van: a Grand room, Florida room, a cocktail szoba és 3 terasz. Én a teraszra foglaltam, amit nem is bántam meg. Az étterem nagyon hangulatos, igényes és a pincérek rendkívül figyelmesek. Mielőtt elfoglaltam volna a helyemet, beültem a cocktaill szobába és ittam egy Long Island Ice Tee-t. Ezek után kisétáltam a lélegzetelállító teraszra, ahonnan gyönyörű a kilátás. Az étlapon csak nagyon exkluzív ételek találhatóak, melyek nagy részéről még nem is hallottam.
Első nekifutásra rendeltem egy napi levest és szendvics specialitást, ami így egybe párosítva nagyon jól esett.
Előételnek rendeltem egy Crab Cakes-et: rákok kenyérben megpirítva és a tetején hagyma karamellel leöntve!! Kezdtem a gyomromon érezni, hogy itt csak exkluzív ételek vannak, melyek akármennyire is különösen hangzanak isteni az ízük.
Ez után következett a főétel. Rendeltem egy Bleu Cheese Stuffed Fillet-et: Egy marha steak félbe vágva és Bleu sajttal töltve. Tetején piros és sárga sajttal díszítve és spenóttal leöntve!
Ez az íz bomba után már mozdulni is alig tudtam, de azért még megnéztem mit lehetne desszertnek rendelni. Természetesen találtam olyat, melynek nem tudtam ellenállni: fekete és fehér csoki darabok forró csokival leöntve és porcukorral megszórva.
Higgyétek el olyan jó is volt, amilyennek hangzik.
Összesítve: ez az étterem kibővíti a gasztronómiai univerzumotokat és megtanít rá, hogy a legkülönösebb kombinációk lehetnek a legfinomabbak.
|
|